Scena Telekom Electronic Beats din cadrul festivalului Fall In Love | Electronic Beats Romania
Feed/News

Scena Telekom Electronic Beats din cadrul festivalului Fall In Love

Fall in Love 2019

Sfârșitul verii aduce cele mai bune vești pentru iubitorii de muzică electronică.

În perioada 31 august – 1 septembrie, are loc la Palatul Mogoșoaia de lângă București prima ediție a festivalului Fall In Love, în cadrul căruia avem propria scenă de muzică electronică.

Pregătește-te să te (re)întâlnești cu peste 20 dintre cei mai reprezentativi artiști de muzică electronică (atât de pe scena americană, cât și din cea europeană), artiști care au fost de-a lungul timpului adevărați piloni de susținere ai scenei muzicale electronice, atât de vibrante în zilele noastre.

Pe durata a două nopți, se vor desfășura la scena Telekom Electronic Beats din cadrul festivalului Fall In Love următorii artiști: trupa Ambiq (în formula live), Andrey Pushkarev, Barnt, Burnt Friedman (live), Christopher Ledger, Claro Intelecto, Idriss D, Kenny Larkin, Lil LouisOmar S și Rhadoo.

Iar asta nu e tot. Programul muzical este completat de o serie de artiști români reprezentativi pe scena alternativă locală de muzică electronică, dar care totodată reprezintă România la nivel internațional cu succes: Ada Kaleh, Borusiade, Corp showcase (Admina, Chlorys și Cosima), Cosmin TRG, Dragutesku, EllieNFaster, Jay Bliss, JB, Khidja, Kosmogonik (live) și Paul Popa.

Pe lângă scena Telekom Electronic Beats, participanții de la Fall In Love se pot bucura de muzica lui Liam Gallagher, Disclosure (dj set), Underworld, Kaiser Chiefs, De la Soul, Kovacs, Soundopamine, Karpov Not Kasparov și mulți alții.

Prețul unui abonament este de 179 de lei și poate fi cumpărat în avans de pe bilete.ro.

Fii cu ochii pe electronicbeats.ro pentru detalii legate de acest eveniment, precum și pentru interviuri exclusive cu unii dintre artiștii din line up.