Electronic Beats Romania
Burberry - Autumn-Winter-2023 - Collection

Muzica lui Burial la London Fashion Week

Prima colecție Burberry toamnă/iarnă 2023 a directorului Daniel Lee include piese de la Burial precum „Truant” și „Homeless”.

Artistul britanic Burial a realizat coloana sonoră pentru prima prezentare Burberry din colecția toamnă/iarnă 2023 a lui Daniel Lee la Săptămâna Modei de la Londra.
Burberry Autumn / Winter 2023 a avut, în total, cinci piese de-ale lui Burial care au fost cântate pe podium: „Truant”, „Young Death”, „Exokind”, „Shell Of Light” și „Homeless”.
Spectacolul a avut loc recent la Kennington Park și a fost primul show pe podium al fostului director de creație al Bottega Veneta, Daniel Lee, actualmente director de creație al Burberry. Astfel, de când Lee și-a preluat rolul, Burberry și-a proiectat logo-ul și a dezvăluit această nouă campanie cu artiști ca Skepta, John Glacier și Shygirl. De altfel, mai mulți artiști din lumea muzicii electronice (dar și din lumea muzicii mai pe larg) au fost prezenți la show, printre aceștia numărându-se și Stormzy, Vegyn, Benji B, Damon Albarn, Skepta, Jamie xx și Honey Dijon.
Burberry Autumn Winter 2023 @ London Fashion Week
Burberry Autumn Winter 2023 @ London Fashion Week
„Legătura istorică a Burberry cu explorarea în aer liber este întărită de spațiul de spectacol, proiectat de Lee. Inspirat de corturile Burberry de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, interioarele intime evocă un confort care oferă căldură și protecție împotriva intemperiilor”, e menționat pe site-ul oficial Burberry.
Luna trecută, pionierul dubstep-ului El-B a lansat o piesă în colaborare cu Burial pe Bandcamp, datând din 2009. Piesa de cinci minute, intitulată Prophecy, a primit subtitrarea simplu: „Made In 2009 – Straight From Nu-Levels”, pe pagina Bandcamp a lui El-B, ca urmare a lansării recente a pachetului său aniversar.
Urmărește mai jos show-ul Burberry Toamna/Iarna 2023.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published February 22, 2023.