Electronic Beats Romania
Roisin Murphy

Róisín Murphy prezintă noul single produs de DJ Koze, „CooCool”

Single-ul e lansat la casa de discuri Ninja Tune.

Róisín Murphy a împărtășit prima sa muzică nouă din 2021, un single produs de DJ Koze, numit CooCool.
Piesa a fost lansată pentru a marca semnarea cu label-ul Ninja Tune și vine înaintea concertului ei (deja sold-out) de la Royal Albert Hall din Londra, de pe 11 mai.
În legătură cu single-ul CooCool, Murphy a spus: „Deși aparent e o floare fragilă, are o mare putere ascunsă la rădăcini. Există virtuozitate clasică și o ușurință a atingerii, în timp ce producția hipermodernă a lui DJ Koze o face să sară și să alunece. Este micul și prostuțul meu poem romantic de dragoste.”
„Totul în această piesă e adevărat și jucăuș. Ne putem îndrăgosti și ne putem păstra simțul umorului? Îmbrățișează-ți copilul interior! O inevitabilă iubire atemporală, fără vârstă.”
În cursul acestui an urmează să apară mai multă muzică realizată de Murphy împreună cu DJ Koze, dar deocamdată poți asculta CooCool mai jos.
Anul trecut, Murphy și-a făcut debutul în actorie în serialul fantasy Netflix The Bastard Son & The Devil Himself. Ea a lansat, de asemenea, o colecție de tricouri de caritate în colaborare cu evenimentul Homobloc al clubului queer din Manchester.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published March 09, 2023.