Electronic Beats Romania
Culture

Airbnb interzice petrecerile de apartament

Airbnb

Airbnb interzice petrecerile de apartament din cauza coronavirusului.

În urma criticilor primite din partea Asociației de pensiuni din Marea Britanie, Airbnb a anunțat interzicerea petrecerilor de apartament și un număr de maxim 16 ocupanți în aproape toate proprietățile listate ale site-ului de rezervare, pe fondul pandemiei COVID-19.

David Weston, președintele BBA din Marea Britanie, a declarat pentru The Guardian: „Deși pensiunile sunt închise începând cu 23 martie, se pare că aceste platforme gigantice au permis rezervarea și au permis așa-numitele„ petreceri în izolare”, care au expus oaspeți, gazde, vecini și comunități la risc.”

Modificarea va fi aplicată în proprietățile Airbnb din întreaga lume. Asta vine într-o perioadă în care rave-urile și petrecerile ilegale sunt în creștere în toată Europa, precum și evenimente sancționate, legale, în aer liber. Revenirea petrecerilor (atât autorizate cât și ilegale) s-a dovedit controversată, mulți punând la îndoială siguranța unor astfel de evenimente, chiar și cu reglementări cu măști și alte măsuri în vigoare.

Publicația DJ Mag a vorbit cu proprietari de locații, promoteri și raveri despre speranțele și temerile lor în legătură cu rave-urile ilegale și alte subiecte, ca urmare a COVID-19. Un intervievat a vorbit despre anxietatea pe care o resimte în perspectiva reîntoarcerii la party-uri în timp ce pandemia continuă: „Ar putea pune unii oameni în pericol; este încă transmisibil”.

Loading...