Electronic Beats Romania
Compilație Eastenderz

Compilație caritabilă pentru Turcia și Siria

21 de artiști, inclusiv Priku, Wheats, East End Dubs și Chris Stussy, contribuie la compilația V/A a casei de discuri Eastenderz din Londra.

Casa de discuri Eastenderz din Londra a adunat piese de la 21 de producători diferiți, ca parte a unei compilații de strângere de fonduri care să ajute Turcia și Siria după cutremurele devastatoare din 6 februarie.
Compilația include piese de la Chris Stussy, Djebali, Wheats, Boss Priester, Priku și șeful casei de discuri East End Dubs. Toți banii strânși din compilare vor merge direct către AHBAP, un ONG care îi ajută pe cei afectați de criză.„În urma cutremurului devastator din Turcia și Siria, unii dintre cei mai importanți producători de muzică house își arată solidaritatea prin această compilație various artists de strângere de”, a postat East End Dubs pe Instagram săptămâna trecută.

Banii generați din V/A îi vor ajuta și pe cei care și-au pierdut familiile și casele în urma cutremurului, cu bilanțul actual de morți ajuns la 42.000, atât în Turcia, cât și în Siria, începând cu 16 februarie. „Compilația e pusă în vânzare pentru a sprijini și a strânge bani pentru a-i ajuta pe cei care și-au pierdut recent familiile și casele în această tragedie teribilă”, a adăugat East End Dubs.

„Acum, mai mult decât oricând, este momentul pentru unitate, solidaritate și pentru a sprijini două națiuni care au fost zguduite. Este esențial să ne folosim vocea pentru a ridica un semnal de alarmă pe scară largă cu privire la situația din Turcia și Siria și să ne oferim sprijinul în orice mod posibil.”

Conform publicației Mixmag, săptămâna trecută cluburile de noapte din Turcia s-au mobilizat pentru a oferi ajutor celor afectați de cele două cutremure consecutive. O serie de cluburi din Istanbul, Ankara și Izmir au lansat campanii pentru a aduna provizii esențiale pentru cei afectați. Au fost trimise și echipe de căutare și salvare în provinciile afectate.

Cumpără compilația de la Eastenderz de mai jos.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Hai cu noi.

Published February 20, 2023.