Karpov Not Kasparov
Karpov Not Kasparov

Episode 2: Karpov Not Kasparov

Play Pause
01:07:52

Karpov Not Kasparov sunt un duo de muzică electronică/synth pop/new-wave din București, format din Valeriu Borcoș și Eduard Gabia.

 

Proiectul a debutat în 2011 cu albumul Soundtrack For A Game Of Chess‎lansat în două părți la casa de discuri românească Local Records. Ulterior, albumul a fost remasterizat și relansat în 2015 la label-ul german Polychrome Sounds.

 

După o serie de concerte de succes în București, în cadrul unor festivaluri din țară, dar și în locații selecte din afara țării, Karpov Not Kasparov au mai lansat un proiect muzical paralel, ce evocă un sound ușor diferit față de electro-clash-ul șahist cu care și-au încântat audiența. Kepler Not Kopernikus explorează universul post-pitzi-punk, kraut-jazz și psychedelic-bossa-nova.

About the Podcast
Telekom Electronic Beats Podcast - clubbing responsabil și muzică electronică de la A la Z. Fiecare episod al podcastului va avea un invitat din scena locală, alături de care vom diseca subiecte care ne privesc (mai mult sau mai puțin) din fascinanta lume a clubbing-ului și a muzicii electronice. Fiecare episod este înregistrat live la prietenii noștri de la DJSuperStore.