Electronic Beats Romania
Roland SH-4d

Roland anunță noul sintetizator SH-4d

Noul produs e inspirată de primul sintetizator Roland din 1973, modelul SH-1000.

Roland și-a anunțat noul sintetizator SH-4d.
Descris drept un „desktop powerhouse”, noul produs oferă 11 modele de oscilator, un sequencer complex cu patru părți de sintetizat, o parte de tobe personalizabilă și o interfață „practică” plină cu 32 de butoane, mai multe butoane și patru cursoare. Este prezentat ca o unitate versatilă potrivită pentru „studio, scenă și călătorii” și este alimentată de un încărcător standard de telefon USB-C sau de baterii AA, care pot rezista până la patru ore.
Artistul american Carl Craig, care apare în videoclipul de lansare pentru SH-4d, a spus că „mașina asta este un mic monstru”, întrucât „oferă atât de multe opțiuni nu numai pentru a modela sunetul, ci și pentru a modela compoziția muzicală”. Urmărește videoclipul promoțional de mai jos.
Sintetizatorul Roland SH-4d va fi disponibil în SUA luna viitoare și are un preț de 649,99 USD. Află mai multe de pe site-ul Rolandiar dacă te-am făcut deja curios, poți asculta și câteva demo-uri mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

 

Noua unitate este inspirată de primul sintetizator al lui Roland, SH-1000, creat pentru prima dată în 1973. În 2022, Roland a sărbătorit cea de-a 50-a ediție prin lansarea unui nou site web, care acoperă dezvoltarea și apariția unora dintre cele mai influente produse de-ale lor din ultimele cinci decenii.
Între timp, Roland a lansat recent noul său sapling pad SPD-SX PRO, care utilizează cea mai recentă tehnologie de detectare a mărcii și pretinde că „ridică ștacheta” după modelele precedente SPD-S și SPD-SX.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Roland SH-4d

Hai cu noi.

Published February 24, 2023.