Electronic Beats Romania
Valve MK2

MasterSounds și Union Audio dezvăluie o nouă versiune de mixer rotativ construit manual

Mixerul Valve MK2 este disponibil atât cu două, cât și cu patru canale.

MasterSounds și Union Audio au lansat o nouă versiune a gamei lor emblematice de mixere rotative construite manual, acţionate de supape.
Cu ocazia aniversării a 15 ani de MasterSounds, noul mixer Valve MK2 va fi disponibil atât ca mixer cu două, cât și cu patru canale. Potrivit fondatorului MasterSounds, Ryan Shaw, noua versiune „mărește capacitatea de redare a mixerului pentru DJii exigenți, de la proprietarii de cluburi și baruri până la DJi de dormitor.”
Andy Rigby Jones, fondatorul Union Audio și designerul de produse pentru Valve MK2, a declarat că „adăugarea filtrelor de trecere înaltă VariableQ și a unui EQ complet nou adaugă un alt nivel de redare și manipulare audio”. El a adăugat: „Noul MK2 vine echipat cu un Innofader ca standard și un pre-amplificator RIAA revizuit, care împreună cu toate celelalte modificări aduc o actualizare semnificativă față de modelul anterior”.
Toate produsele MasterSounds și Union Audio sunt construite manual în ediție limitată, în Cornwall, Anglia. Află mai multe despre Valve MK2 prin intermediul site-ului web.
Iată câteva fotografii.
Valve MK2 Valve MK2

Hai cu noi.

Published March 16, 2023.