Electronic Beats Romania
Menura Audio DJ mixer

Menura Audio lansează campanie Kickstarter pentru un mixer modular de DJ

Noua companie germană caută finanțare pentru concept.

O companie germană numită Menura Audio lansează un mixer modular pentru DJi.
MDMX este construit din module discrete care pot fi schimbate pentru a extinde funcționalitatea mixerului. Menura spune că este prima dată când cineva a aplicat conceptul modular mixerelor pentru DJing, deși acesta a fost coloana vertebrală a design-ului sintetizatorului încă din anii ’60.
Mixerul are șase secțiuni care pot fi personalizate cu o gamă de module, inclusiv fadere rotative și liniare, EQ-uri cu două, trei sau patru canale, efecte digitale, filtre, izolatoare, diferite tipuri de amplificatoare de gain și căști, intrări Bluetooth și o varietate de crossfader-e. Există, de asemenea, un modul bazat pe Urei 1620, un renumit mixer rotativ din anii ’70.
„Scopul nostru este de a zgudui puțin piața mixerelor și de a le oferi oamenilor o oportunitate de a-și proiecta propriul mixer și de a-l lăsa să evolueze în funcție de preferințele lor”, a declarat Menura Audio pentru Resident Advisor.
MDMX este disponibil inițial pentru pre-comandă de pe pagina de Kickstarter a companiei Menura, care va fi disponibilă din luna mai. De asemenea, te poți înregistra pe website-ul Menura Audio.
Urmărește pe Instagram-ul Menura Audio un scurt videoclip despre viitorul mixer MDMX, iar mai jos îl poți vedea în acțiune.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Published March 13, 2023.