Electronic Beats Romania
Korg ARP Odyssey

Korg relansează sintetizatorul ARP Odyssey sub forma unui kit

Sintetizatorul DIY este o recreare la dimensiunea normală a instrumentului analog clasic.

Korg a lansat o versiune de kit a ARP Odyssey.
Noul synth este o recreare completă, analogică, a celui mai popular sintetizator de la ARP, care a fost produs între 1972 și 1981. Kit-ul Odyssey FS vine cu toate plăcile de circuite deja lipite, dar trebuie asamblat, deși nu sunt necesare cunoștințe tehnice.
Prevăzut cu o carcasă portocalie și neagră, este realizat în stilul celei de-a treia și ultima generație de ARP Odyssey, dar include emulări ale filtrelor din toate cele trei generații. Alte actualizări includ compatibilitatea MIDI și USB MIDI și o funcție de overdrive.
ARP a încetat din activitate în 1981. Korg a achiziționat drepturile asupra mărcii în urmă cu un deceniu și de atunci a lansat recreări în ediție limitată ale mai multor sintetizatoare ARP. A lansat anterior versiuni reduse și de dimensiune completă ale ARP Odyssey, deși toate acestea sunt în prezent scoase din producție.
ARP Odyssey

Acest kit folosește circuitele analogice exacte, păstrând astfel căldura originală și sunetele bogate. Are toate specificațiile originale ale modelului Rev. 3, cu claviatura de dimensiune întreagă și panou negru cu litere portocalii. Cu acest kit, pe lângă faptul că vei avea la dispoziție râvnitul sunet ARP folosit de muzicieni legendari în ultimii 50 de ani, vei putea să asamblezi instrumentul singur, fără prea mari bătăi de cap. Kit-ul poate fi comandat în avans la prețul de 1699 de lire sterline, iar mai multe detalii poți găsi pe website-ul Korg.

Urmărește mai jos un videoclip de despachetare al kit-ului Korg Odyssey FS.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Hai cu noi.

Published March 06, 2023.