Electronic Beats Romania
Pioneer DJ OPUS-QUAD

Pioneer DJ anunță noul sistem de DJ all-in-one, OPUS-QUAD

Proiectată la o pantă de 5°, unitatea care costă 2.899 GBP este finisată în negru mat, cu accente de culoarea pământului.

Pioneer DJ a anunțat un nou sistem de DJing all-in-one, intitulat OPUS-QUAD.
Noua unitate dispune de redare independentă pe patru deck-uri, cu culori diferite atribuibile fiecărui canal. Opt butoane Hot Cue se află deasupra roților jog de dimensiuni mari, în timp ce produsul în sine a fost proiectat la o pantă de 5° pentru un plus de confort.
Compatibilitatea plug-and-play pentru modul rekordbox Performance și Serato DJ Pro2 este inclusă cu OPUS-QUAD, care dispune de 4 intrări USB în total [USB-C, 1 x USB Type-A (3.2) și 2 x USB-A standard)].
Pioneer DJ Opus Quad
Finisat în negru mat cu accente de culoarea pământului, OPUS-QUAD promite să „îmbunătățească estetica oricărui mediu” și dispune de o „interfață de utilizator proaspăt proiectată” cu un ecran tactil de 10,1″. De asemenea, este susținut de un convertor D/A pe 32 de biți de la ESS Technology, „de înaltă calitate”.
OPUS-QUAD are un preț de 3.299 EUR / 2.899 GBP. Urmărește mai jos un videoclip demonstrativ și află mai multe de pe website-ul Pioneer.
Luna trecută, Pioneer DJ a dezvăluit noul mixer cu 4 canale DJM-A9, iar în noiembrie 2021 lansat consola de DJ all-in-one cu două canale, numită XDJ-RX3.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published March 07, 2023.