Electronic Beats Romania
News

Festivalul Fall In Love se amână pentru 2021

Fall In Love Festival - amânat

Ediția din acest an a festivalului Fall In Love de la Mogoșoaia se amână pentru 2021, din cauza restricțiilor adoptate pentru prevenirea pandemiei de COVID-19.

„Muzica ne ține totuși împreună, indiferent de situație, iar cei îndrăgostiți de ea, de vibe-urile pline de energie ale verii și de iarbă verde, vor putea marca încheierea sezonului de vara 2021 prin participarea la cel dintâi festival al toamnei: Fall in Love. Artiștii străini confirmați pentru ediția din acest an și-au reconfirmat participarea pentru ediția din 2021. Până atunci, trebuie să ne bucurăm de viață în diferite moduri și să fim entuziasmați pentru ceea ce va urma”, au scris organizatorii pe Facebook.

Cei care și-au cumpărat deja bilete pentru ediția din toamnă 2020 își pot păstra biletul pentru ediția de anul viitor, sau pot folosi contravaloarea lui ca voucher, valabil până la data de 30 septembrie 2021, ce va putea fi utilizat atât pentru toate evenimentele organizate de către The Mission (Bazar Production S.R.L.), cât și pentru toate evenimentele disponibile cu bilete la vânzare pe www.bilete.ro.

Festivalul Fall In Love a debutat în 2019, la Palatul Mogoșoaia de lângă București. Anul trecut, la prima ediție, am avut și noi propria scenă de muzică techno, la care au mixat artiști precum Omar S, Kenny Larkin, Rhadoo, Claro Intelecto, Cosmin TRG, Khidja, Borusiade, colectivul Corp. și mulți alții.

Loading...