Electronic Beats Romania
News

Borusiade lansează al doilea album: Fortunate Isolation

Borusiade

Artista româncă Borusiade lansează în februarie 2020 al doilea album din carieră.

Intitulat „Fortunate Isolation”, noul LP va apărea oficial la casa de discuri americană Dark Entries Records pe data de 7 februarie 2020.

Mai multe indicii legate de un viitor album ne-au fost oferite de către Miruna Boruzescu la finalul anului trecut, când ne-a povestit pe scurt ce pune la cale împreună cu Cote în cadrul festivalului Europalia.

Noul album conține opt producții noi și contruiește un tablou sonic cu influențe optzeciste, de la italo la industrial, electro, rave și muzică experimentală. Evocând un univers cinematic, majoritatea pieselor de pe noul disc conțin și vocea Mirunei.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Materialul se concentrează în jurul epocii antropocen, care descrie actuala eră geologică și subliniază efectul activității omului asupra ecosistemelor la nivel global. „Pământul – casa noastră – a trecut prin atâtea alte extincții, dar cred că lucrurile își vor găsi propriul lor drum pe această planetă doar odată ce noi nu vom mai fi”, spune Borusiade. „Entropia creează un calendar, dar și o transformare – un nou început.”

Borusiade a lansat în trecut muzică la case de discuri precum Unterton, Cititrax, Cómeme și Pinkman Records, printre altele.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:

01. Welcome Them
02. Time (No Time)
03. When I Read The News Today
04. Mirror Hall (This Relief)
05. They Pass By
06. The Death Of A Desire (A Ghost)
07. Lament (Fortunate Isolation)
08. To The Self
09. Follow

*credite foto: Dan Beleiu

Loading...