Electronic Beats Romania
News

DJ Seinfeld și-a lansat propria casă de discuri - Young Ethics

DJ Seinfeld

Ne mai despart doar câteva zile până la Telekom Electronic Beats Festival.

În urmă cu câteva săptămâni, Armand Jakobson aka DJ Seinfeld (artistul suedez cu care ne întâlnim la Telekom Electronic Beats Festival vineri, 14 iunie, la Expirat) a demarat un nou proiect: propria casă de discuri. Se numește Young Ethics, iar primul disc – Galazy EP – este semnat chiar de el.

În cadrul unui interviu telefonic, Armand ne povestește cum a ajuns să-și lanseze propria casă de discuri. „Nu m-am gândit dacă voi lansa și muzica altor persoane; probabil că da. Dar momentan intenționez să lansez aici o parte din piesele mele. Voiam de mult să am propria mea casă de discuri și să o curatoriez așa cum vreau eu.”

Ascultă EP-ul de debut mai jos:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Pentru DJ Seinfeld urmează un an foarte productiv. Intenționează să scoatăpână la finalul anului cel puțin două discuri la propriul label, iar în 2020 vrea să-și lanseze al doilea album.

Nu îl rata pe DJ Seinfeld în cadrul Telekom Electronic Beats Festival, pe 14 iunie la Expirat. Dacă nu ți-ai luat deja bilet, o poți face de aici.

Pe lângă DJ Seinfeld, la Telekom Electronic Beats Festival te întâlnești cu trupele HVOBIDERKarnov Not Kasparov, dar și o serie de DJi de neratat: showcase-ului agenției Discwoman (reprezentată în cadrul festivalului de către AkuaVolvoxVTSS și Umfang), precum și BogmanDonna LeakeRomansoffNipple’s DelightThat Couch Funk CollectiveEpikurDJ AssamLiem și alții.

Loading...