Electronic Beats Romania
News

VTSS de la Discwoman lansează un nou disc: Identity Process

VTSS

Artista poloneză Martyna Maja aka VTSS lansează un nou disc, „Identity Process”. EP-ul conține patru piese și va fi lansat fix de ziua Americii, pe 4 iulie, la casa de discuri Repitch Recordings.

VTSS este una dintre cele mai interesante artiste din noua generație de DJi și producători de techno.

Cunoscută pentru rezidența sa de lungă durată la petrecerile Brutaż și clubul Jasna 1 din Varșovia, ea a lansat anul trecut EP-ul de debut la casa de discuri Intrepid Skin al artistei suedeze (stabilită ulterior în Berlin) pe nume SPFDJ. EP-ul „Self Will” al lui VTSS este totodată și primul release al label-ului.

Anul acesta, Martyna a mai lansat un EP, „Self Control”, la casa de discuri Haven, iar acum se pregătește să sărbătorească miezul verii cu al treilea disc din scurta și deja intensa carieră discografică.

Pentru a promova viitorul disc, labelul Repitch Recordings a lansat recent și un scurt videoclip, ce poate fi văzut mai jos:

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeos’s privacy policy.
Learn more

Load video

Discul Identity Process conține patru bangere techno, perfecte de explorat (și exploatat) pe ringul de dans, plus un bonus pentru cei care achiziționează EP-ul în format digital, de pe bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Seturile semnate VTSS sunt brute, pline de energie și ritm, combinând techno cu EBM, acid house, industrial și hardcore. Selecția muzicală inedită și energia emanată atunci când se află la pupitru i-au adus lui VTSS din ce în ce mai multe gig-uri, iar recent a intrat în rosterul echipajului Discwoman.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Nu o rata pe VTSS în cadrul Telekom Electronic Beats Festival, sâmbătă, 15 iunie, la Expirat, unde agenția Discwoman va prezenta un showcase cu Akua, Volvox, VTSS și Umfang.

Dacă nu ți-ai luat încă bilet, o poți face online, de aici.

*foto: Marta Michalak

Loading...