Electronic Beats Romania
News

Ascultă un nou material de la Andrei Ciubuc

Andrei Ciubuc

DJ-ul și producătorul român Andrei Ciubuc a lansat pe 1 aprilie un nou album pe Bandcamp.

În ultimele luni a crescut considerabil numărul release-urilor apărute pe bandcamp, atât pe scena locală de muzică electronică, cât și la nivel global.

De altfel, compania a anunțat că pe 1 mai se va desfășura o nouă campanie de strângere de fonduri, astfel încât timp de o zi toate încasările din vânzări vor merge integral către artiști. Află mai multe de aici.

Albumul Gram Poobah conține șapte piese de dans și poate fi ascultat (și cumpărat) mai jos, via bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Andrei Ciubuc a început să lanseze muzică electronică în 2015. A scos până acum la labelurile UVAR, Anakronik, Tooloop Records, Cuplet, Malonian și BP Mind Series. Face parte din Backstage Boys (alături de Dan Andrei și Kozo) și VRAC (cu Vlad Radu).

Dacă vrei să susții artiști români, sau pur și simplu ai nevoie de un mic ghic în aventura prin Bandcamp, aruncă un ochi (și o ureche) peste ce au lansat artiști ca Dan Andrei, Mihigh, Lizz, debutul Immediate Proximity (proiectul lui Niels Luinenburg aka Delta Funktionen și Diana Napirelly), caLLy, Lumieux, Diferit, Julian, g76, Mathmatrix (noul proiect Brazda lui Novac), Silent Strike & Makunouchi Bento, Iajov, ck, Kode9, Nils Frahm și alții. Totodată verifică și discografia labelului Motif (al lui Priku) și compilația cu 56 de piese WorldWideWindow.

*foto: Club Guesthouse

Loading...