Electronic Beats Romania
Music

Compilație cu techno, ambient și experimental pentru Crucea Roșie

Compilație WorldWideWindow

Comunitatea internațională a DJilor și producătorilor s-a unit pentru WorldWideWindow, o compilație mamut lansată în scop caritabil.

Casa de discuri italiană din Roma – Enisslab – împreună cu Neel (DJ și producător, jumătate din Voices from the Lake) – au lansat recent o compilație ce include câte o piesă din partea a 56 de artiști.

Inițiativa are scop caritabil, astfel că toate încasările obținute vor merge către Crucea Roșie, unul din organismele extrem de active acum, alături de serviciile de sănătate la nivel internațional.

Această compilație specială prezintă peste șase ore de muzică nouă, nelansată.

„În această situație, toți trebuie să avem grijă unul de celălalt, iar acest proiect este un început. Am vrut să ajung la cât mai mulți oameni pentru a răspândi acest mesaj, așa că am început să împărtășesc personal ideea cu mulți artiști, iar răspunsul a fost uimitor. Le-am propus să lucreze cu orice scule au în casă, și să facă ceva care să reflecte această perioadă în care trăim”, spune Neel, unul din inițiatorii proiectului.

Coperta proiectului e realizată de către colectivul de artă vizuală Sbagliato și reprezintă imagini cu ferestrele caselor și studiourilor realizate chiar de artiști: 56 de muzicieni, 56 de ferestre, 56 de piese care împreună împart o nouă lume.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Loading...