Electronic Beats Romania
News

AUDIO: Delta Funktionen și Diana Napirelly au un nou proiect muzical

Immediate Proximity

Niels Luinenburg aka Delta Funktionen lansează în aprilie 2020 un album colaborativ împreună cu artista rusă Diana Napirelly.

Proiectul lor se numește Immediate Proximity, iar primul album, 2334, apare la casa de discuri a lui Luinenburg, și anume Radio Matrix.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Discul lor conține zece piese experimentale, de la techno la ambient, și este disponibil pentru ascultat complet mai jos, via bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

„Anul trecut am petrecut multe ore în studio modelându-ne sunetul. Scopul nostru? Să agităm industria muzicală electronică!”, menționează Niels Luinenburg într-un comunicat de presă.

„Iată-ne, este începutul anului 2020: piesele sunt terminate, artwork-urile sunt gata. Cum se pot schimba lucrurile .. Un virus lovește planeta, milioane de oameni sunt blocați, iar industria muzicii și a divertismentului este în genunchi. Deci ce e de făcut? Să așteptăm și să vedem cum evoluează lucrurile? În niciun caz, tocmai lansăm albumul! Credem că toți au nevoie de ceva proaspăt în viața lor zilele acestea, așa că vă prezentăm cu bucurie ceea ce ne place să numim Tribalism Sci-Fi.”

Dacă ești curios să afli cam cum sună colaborarea dintre cei doi artiști, în afara acestui album, iată mai jos o înregistrare cu Immediate Proximity de la postul de radio online HÖR din Berlin.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:

01. The Apocalyptic Techno Cult
02. Violent Shadows
03. Inky Starry Void
04. Skynet Skanner
05. Бесит Хаус
06. Clone Morph
07. Awkward Backward
08. Dimensional Drift
09. Broken Ether
10. Broad Sky

Loading...