Electronic Beats Romania
Carl Cox

Oh Yes, Oh Yes – cartea lui Carl Cox apare toamna asta

Cartea Oh Yes, Oh Yes! a lui Carl Cox (despre care poți afla mai multe de aici) va fi publicată de către White Rabbit în luna august 2021.

Editura respectivă a mai lansat în trecut cărți despre muzică, de la autori precum Richard Russell (directorul casei de discuri XL Recordings) sau Chris Frantz (toboșar în trupele Talking Heads și Tom Tom Club).

Cartea a fost terminată înainte de pandemie, dar impactul COVID-19 și al mai multor evenimente personale din viața lui Carl Cox din ultimele luni i-au pus capăt planurilor de a o lansa la momentul planificat inițial.

Din prezentarea comercială a cărții aflăm că „aceasta e adevărata poveste din interior a celui supranumit Vrăjitorul la trei deck-uri sau regele din Ibiza, un DJ care continuă să inoveze și să încânte iubitorii de muzică pe cele mai mari scene din lume.”

Carl Cox a jucat un rol esențial în nașterea culturii occidentale a muzicii electronice de dans și dezvoltarea acesteia într-o scenă globală.

Începând ca un simplu angajat în magazinele de muzică din suburbiile din sudul Londrei, talentul lui Carl Cox ca DJ a crescut din dragostea sa pentru muzică și cunoștințele culturii soundsystem.

În cartea Oh Yes, Oh Yes!, Carl Cox își rememorează propria viață trăită în centrul petrecerii, din Ibiza în Melbourne și până la festivalul Burning Man, evocând o carieră care în multe privințe este povestea culturii clubbing și un model de inspirație pentru toți cei care aleg să-și urmeze visele. Cartea de față este un portret sincer și intim al unui artist care nu și-a pierdut niciodată legătura cu oamenii de pe ringul de dans.

Cartea va fi lansată în luna august 2021 și poate fi comandată în avans de pe Rough Trade.

Coperta cărții „Oh Yes, Oh Yes”
Coperta cărții „Oh Yes, Oh Yes”

Hai cu noi pe social media.

Published April 02, 2021.