Electronic Beats Romania
We Were The Robots

Carte tribut adus proiectului Daft Punk

Cartea „We Were The Robots” va fi lansată la începutul anului viitor.

O nouă carte tribut despre Daft Punk, intitulată We Were The Robots, urmează să fie publicată anul viitor.
Cartea de 250 de pagini, lansată la 1 martie 2023, îi urmărește pe Thomas Bangalter și Guy-Manuel de Homem-Christo de la primul lor interviu cu predecesorul Disco Pogo, Jockey Slut, și până la despărțirea lor din 2021.
Combinând interviuri și fotografii de la o varietate de editori, cartea include, de asemenea, o fotografie de copertă fără măști și conținut nou.
Unul dintre noile interviuri incluse este cu Tony Gardner, specialistul în efecte cinematografice și designerul de machiaj, renumit pentru că a creat căștile iconice ale duo-ului Daft Punk. Cartea explorează, de asemenea, cultura super-fan din jurul duo-ului care prosperă până în ziua de azi.
Într-o declarație, Disco Pogo a spus: „Cartea a fost o muncă făcută cu dragoste de când trupa s-a despărțit, dar suntem în sfârșit gata să o împărtășim comunității Disco Pogo și nu numai”.
Anul trecut a fost anunțată viitoarea carte a scriitorului Gabriel Szatan, After Daft, care se va concentra pe turneul Alive 2006-07 al lui Daft Punk. Autorul susține că Daft Punk au schimbat forma muzicii pentru totdeauna, în timp ce au promovat un nou val de tineri DJi și producători inspirați.
Cartea We Are The Robots este disponibil pentru precomandă aici.
Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter’s privacy policy.
Learn more

Load tweet

We Were The Robots
We Were The Robots
We Were The Robots
We Were The Robots

Urmărește-ne pe social media.

Published October 19, 2022.