Electronic Beats Romania
Nakadia

Nakadia scoate o carte despre propriul ei drum către succes

Noua carte autobiografică a artistei thailandeze Nakadia dezvăluie modul în care a trecut aceasta de la a trăi cu mai puțin de 1 dolar pe zi în Thailanda rurală, la a semna cu labelul Intec Digital al lui Carl Cox.

Ascensiunea artistei thailandeze Nakadia, născută în Khon Buri, o zonă rurală din estul Thailandei, considerată una dintre cele mai sărace din țară, până la a deveni superstar de muzică electronică în Berlin a fost destul de bine documentată de mass-media de specialitate. Acum, Nakadia, pe numele adevărat Seephrai Mungphanklang, își spune propria poveste printr-o autobiografie, Positive Energy – Becoming Nakadia.

În carte, pe care a scris-o împreună cu managerul ei Sebastian Lehmann, ea își descrie propria călătorie, unică și turbulentă, în cele mai mici detalii. Povestea motivantă relevă spiritul de neoprit al artistei care a trecut prin tot felul de obstacole, prejudecăți și culturi diferite; de la a locui într-o casă cu o singură cameră, fără ferestre sau electricitate, la a călători peste tot prin lume, reprezentând Thailanda ca primul star techno internațional al țării.

„Cartea descrie într-un mod viu ascensiunile și coborâșurile Nakadiei, triumfurile și dezastrele ei”, explică Sebastian Lehmann, managerul artistei și co-autorul cărții. „Cartea captează momentul în care Nakadia a descoperit muzica techno și a știut că s-a născut pentru a fi DJ de techno, orele petrecute practicând și construindu-și propriul sound, și barajul constant de prejudecăți muzicale, politice, sociale și sexuale care făcea să pară, uneori, că i s-a terminat cariera deja. Dar Nakadia nu a renunțat niciodată, urmărindu-și visul fără să aleagă nicio scurtătură ușoară. E o biografie cu adevărat inspirațională și foarte personală, o poveste despre îmbrățișarea oportunităților fără teamă, cu credință în puterea Energiei Pozitive.”

„Energia pozitivă e povestea vieții mele și sper că va inspira oamenii să rămână optimiști în aceste momente dificile”, adaugă Nakadia. Cartea va fi lansată la finalul lunii martie 2021. Costă 16 EUR plus transport și poate fi comandată în avans de aici.

Nakadia a crescut în Thailanda rurală cu mai puțin de 1 dolar pe zi. În adolescență, a renunțat la școală pentru a lucra într-o serie de fabrici, în căutarea unei vieți mai bune. Mai târziu, a obținut un loc de muncă la un internet café, unde a învățat singură limba engleză și s-a împrietenit online cu Sebastian Lehmann. Acesta a invitat-o ​​pe Nakadia pentru prima ei călătorie în Germania în 2002, unde s-a trezit fascinată când a auzit pentru prima dată muzică techno.

În 2003, s-a mutat la Koh Samui, unde propriile gig-uri i-au catapultat rapid cariera pe scena globală. Viața ei a devenit un carusel de lupte constante, eșecuri masive și povești de succes incredibile. În 2011, Nakadia s-a mutat în Berlin, unde cariera sa a progresat într-un mod mai „normal”. De atunci au început să apară gig-uri în mod regulat, în peste 70 de țări, inclusiv la festivaluri majore precum Tomorrowland, Love Parade, Loveland, Parookaville, Nature One, Family Piknik, sau cluburi importante de profil precum Watergate din Berlin, D Edge din Sao Paulo, The Egg din London, Marktkantine din Amsterdam și Rainbow Serpent din Australia, plus multe altele.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Nakadia a lansat muzică la diferite case de discuri, precum Filth on Acid, Get Physical, Codex și Set About, iar Carl Cox a semnat-o pentru labelul său Intec. Pentru 2021, urmează mai multe EP-uri, inclusiv un debut pe Kraftek.

*poze via Twitter

Urmărește-ne pe social media.

Published March 08, 2021.