Electronic Beats Romania
Techno Worlds

Techno Worlds – o nouă carte despre influența muzicii techno

Cartea este o extensie a expoziției itinerante cu același nume a Goethe-Institut.

O nouă carte care explorează influența muzicii techno asupra diferitelor elemente ale culturii populare urmează să fie publicată luna viitoare.

Cartea de 300 de pagini, numită „Techno Worlds”, se bazează pe expoziția Goethe-Institut cu același nume și analizează legătura dintre muzica techno și arta modernă, tehnologia, identitatea personală și abordări clubbing.

Include o serie de imagini, inclusiv 80 de ilustrații și contribuții scrise de la DeForrest Brown Jr., Alva Noto, Chicks On Speed ​​și Ryoji Ikeda. Artistul vizual din Detroit Abdul Qadim Haqq este una dintre figurile care contribuie cu arta la proiect.

Expoziția în sine a fost curatoriată de muzicienii germani Mathilde Weh și Justin Hoffmann, împreună cu colectivul Creamcake din Berlin. A debutat la Budapesta în august anul trecut și va călători la Montreal luna aceasta.

De asemenea, este programată pentru opriri în Houston, New York, Boston și Los Angeles înainte de sfârșitul acestui an. Anul viitor, oamenii din Mexico City, Montevideo, São Paulo și Varșovia vor avea șansa de a vedea expoziția în direct.

Poți comanda în avans de aici cartea „Techno Worlds” înainte de data de publicare din 22 iunie  și afla mai multe despre expoziție aici.

Urmărește-ne pe social media.

Published May 05, 2022.