Electronic Beats Romania
Phoo Action: Silver Jubilee

Co-fondatorul trupei Gorillaz lansează cartea Phoo Action: Silver Jubilee

Cartea prezintă o „cronologie definitivă și exhaustivă” a spectacolului cult Phoo Action, alături de o nouă lucrare vizuală.

Co-fondatorul trupei Gorillaz, Jamie Hewlett, lansează o nouă carte de artă, bazată pe emisiunea sa TV, „Phoo Action”.
Noua carte „Phoo Action: Silver Jubilee” va ajunge în magazine la sfârșitul lunii noiembrie și va oferi fanilor o „cronologie definitivă și exhaustivă” a programului, care a fost creat împreună cu Mat Wakeham pentru BBC Three în 2008 și bazat pe benzile desenate ale lui Hewlett din anii 1990, „Get The Freebies’.
„A spune că țin foarte mult la aceste personaje și la această proprietate este un eufemism”, a spus într-un comunicat Wakeham, creditat drept co-scriitor al viitoarei cărți. „Sunt extrem de recunoscător că sunt actualul lor custode și curator și că încă ajung să fiu un creativ.”

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

În plus față de toate cele 12 părți ale lucrării grafice originale, noua publicație va include o serie de benzi desenate introductive exclusive la un al doilea sezon planificat al „Phoo Action”, care nu a fost niciodată produs, și un roman scris care detaliază capitolele aflate în desfășurare. Sunt incluse și ilustrații ale veneratului artist Philip Bond – ale cărui activități anterioare includ „The Invisibles” și „Kill Your Boyfriend” – sunt, de asemenea, incluse, alături de o „comoară” de dezvoltare nemaivăzută până acum și imagini ale personajelor lui Hewlett.
De îndată ce va fi disponibilă pentru cumpărare, Phoo Action: Silver Jubilee va fi cea de-a doua carte de artă importantă a lui Hewlett din 2022, după The Gorillaz Art Book care a fost publicată de Z2 Comics în luna aprilie a acestui an, care a prezentat noi interpretări ale membrilor trupei virtuale 2D, Murdoc Niccals, Noodle și Russel Hobbs. Jack Black, Robert Smith de la The Cure și Little Dragon au contribuit cu toții la paginile sale.
Cartea Phoo Action: Silver Jubilee poate fi comandată în avans de aici la prețul de 50 $.

This element will show content from various video platforms.
If you load this Content, you accept cookies from external Media.

Load content

Urmărește-ne pe social media.

Published August 16, 2022.