Electronic Beats Romania
DJi care nu ajung faimoși

O nouă carte despre „cei 99% din DJi care n-au ajuns niciodată faimoși”

O nouă carte care spune povestea celor „99% dintre DJ-ii care n-au devenit niciodată faimoși” va fi lansată de Velocity Press în primăvara aceasta.

Autorul Harold Heath își va publica debutul intitulat „Long Relationships: My Incredible Journey From Unknown DJ to Small-time DJ” în luna mai. Cartea explorează latura mai puțin luxuriantă a vieții de DJ și este descrisă ca „o călătorie de 30 de ani neobișnuiți, la nivel scăzut, prin urcușurile și coborâșurile unei industrii muzicale aflate în continuă schimbare”.

Referitor la carte, Heath spune: „Experiențele mele de trei decenii ca DJ au fost mult mai prozaice și mai pământene decât cele de la nivelul superior. Am simțit că povestea mea era probabil mai familiară pentru marea majoritate a DJ-ilor și că nu fusese spusă.”

„Cei mai mulți dintre noi nu am atins niciodată acel nivel cu avioane private, o reședință în Ibiza și toate discurile de vinil din lume, dar cu toate astea am trăit experiențe cu adevărat minunate, experiențe care ne-au schimbat adesea viața în bine. Am vrut să documentez și să sărbătoresc povestea nespusă a DJ-ului local necunoscut; sperăm că această carte a realizat acest lucru.”

*foto: Marius SerbanUnsplash

Cartea acoperă mai multe genuri și stiluri muzicale, de la electro la hip hop, groove rare, acid house, rave și scena clubbing underground britanică și spunea o poveste de 30 de ani despre o viață trăită în muzica de dans. Cartea e plină de povești despre cluburi, rave-uri și hale părăsite, DJi, muzică producție de discuri, oferte de discuri, călătorii internaționale cu buget redus, promoteri dubioși, securitate a clubului îndoielnică, momente de magie pe ringul de dans și multe altele.

Poți comanda în avans cartea „Long Relationships: My Incredible Journey From Unknown DJ to Small-time DJ” de aici.

Published February 10, 2021.