Electronic Beats Romania
News

Telekom Electronic Beats Clubnight în Iași pe 14 decembrie

Telekom Electronic Beats clubnight @ Iași

Moldova calling! Pe 14 decembrie venim în Iași, pregătește-te pentru un party de zile mari.

Ne-am unit forțele cu prietenii de la Dubla pentru a-ți prezenta un clubnight special, cu un line up pe măsură: East End Dubs, Priku și Cosmjn.

Dacă ești prin zonă și ai chef de un party cu care să-ți încarci bateriile, sari cu un going la evenimentul de pe Facebook și hai la dans.

East End Dubs este un DJ și producător britanic de muzică electronică, inițiator al platformelor Eastenderz, Social și East End Dubs Vinyl. Este activ pe scena house internațională de peste cinci ani și a reușit să se facă remarcat de-a lungul anilor prin nenumăratele discuri pe care le-a lansat atât la propriile label-uri, cât și la alte platforme precum Kote Records, Act Natural Records sau Dogmatik Records.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Iar pentru cei mai puțin familiarizați cu East End Dubs, cei de la FACT i-au făcut o vizită în studio artistului britanic pentru a afla mai multe despre procesul său creativ.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Considerat unul din cei mai proeminenți DJi și producători de muzică electronică din România, Priku este la ora actuală mai activ ca niciodată. Pe lângă orarul extrem de încărcat de gig-uri atât în țară cât și peste tot prin lume, Priku este și un producător prolific. Doar în 2019 a lansat patru discuri: la Bplr Records, la RORA, la Ruere Records și la WYS! (unde a contribuit la un split EP împreună cu Mau. și Cally).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Cosmjn este unul din artiștii care face cinste scenei actuale de club din Moldova. „În 2011 am început cu producția, urmând ca „dj-iala” să apară în peisaj puțin mai târziu, în 2015. Muzică electronică am început să ascult undeva prin 2008. Am început cu dnb, dubstep, am trecut și prin trance o perioadă, până când am descoperit un post radio care difuza pe vremea aceea minimal. Ulterior am început să diguiesc mai mult acest stil. Am ajuns apoi la house-ul clasic de care m-am atașat atât de mult și am rămas în zona respectivă; mi-am modelat urechile, bineînțeles, după tendințele actuale”, povestește Cosmjn, despre care am scris mai pe larg aici.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

„S-au schimbat multe în ultimii 2 – 3 ani, într-o perioadă relativ scurtă, iar Iașiul se poate mândri în prezent cu un număr generos de petreceri și evenimente dedicate”, ne spuneau cei de la Dubla în cadrul unui interviu la începutul acestui an.

Loading...