Electronic Beats Romania
News

Telekom Electronic Beats Clubnight în Brașov pe 6 decembrie

Telekom Electronic Beats Clubnight @ Visssual

Vineri, 6 decembrie, te invităm la primul printr-o serie de clubnights pe care le organizăm în luna decembrie în mai multe orașe din țară.

Prima oprire o facem în Brașov, în noul spațiu creativ Visssual, făcut de către echipa organizatoare a festivalului Amural.

Line up-ul îi include pe DJ-ul și producătorul german Lake People și artiștii români Jijian, Bela și Groovinhood.

Pentru cei mai puțin familiarizați cu Lake People, DJ-ul și producătorul original din Leipzig s-a făcut remarcat în ultimii ani printr-o serie impresionantă de EP-uri (plus două albume) lansate la case de discuri reprezentative precum Permanent Vacation, Mule Musiq, Krakatau Records, Connaiseur Recordings, Rumors, Uncanny Valley și recent Remote Scope.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Jijian este unul dintre cei mai vechi DJi de techno din România; unii ar spune că pune muzică încă de pe vremea când era ceva mai dificil să faci distincția între techno și tekno. De-a lungul a peste 15 ani de activitate, Jijian a prins cam toate curentele și tranzițiile pe care scena de muzică electronică din România le-a avut. A mixat alături de artiști ca Jeff Mills, Miss Kittin, Credit 00,  Zadig, Blawan, ShiftedMick WillsAnswer Code Request și mulți alții.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Line up-ul este completat de către Bela și Groovinhood, DJi din Brașov cu un background muzical variat și bogat, experiență în spatele pupitrului și o selecție muzicală inedită și fină.

https://soundcloud.com/groovinhood/amural-av-festival-vizual

Visssual funcționează ca un „swiss-army-knife pentru creativi”. E un hub care se poate transforma în funcție de nevoi în orice instrument. Numele proiectului vine de la vis, pentru că a pornit de la un vis; altfel spus, visul Amural s-a materializat în Visssual.

Ai chef de un rave într-o hală industrială de la poalele muntelui Tâmpa din Brașov? Dă going la evenimentul de pe facebook și hai la dans!

Loading...