Șapte mixuri perfecte pentru ascultat în natură | Electronic Beats Romania
Feed/Music

Șapte mixuri perfecte pentru ascultat în natură

Meditație

Fie că obișnuiești să te plimbi singur prin pădure, pe plajă, pe câmpii sau prin preajma vulcanilor, iată șapte mixuri perfecte pentru ascultat în natură.

De asemenea, o parte din cei care practică deja yoga și meditație în natură pot găsi un aliat de nădejde în unele din aceste mixuri și playlist-uri de mai jos. Iar pentru toți ceilalți melomani împătimiți ai sunetelor ambientale, aceasta poate fi o invitație deschisă de a te aventura în sălbăticie.

Iar dacă nu știi ce să mai asculți, vezi și recomandările noastre de mixuri pentru alergat, gătit, mers la sală sau de drum lung.

Kaitlyn Aurelia Smith și Suzanne Ciani

Kaitlyn Aurelia Smith face muzică electronică la synthetizatoare modulare de peste zece ani. După ce a lansat singură mai multe albume, primul LP oficial lansat la o casă de discuri a fost în 2015, când a scos Euclid la Western Vinyl.

Layla Sakini

Întreaga serie de mixuri de la Lullabies for Insomniacs este într-o oarecare măsură potrivită dacă ai nevoie de o coloană sonoră adecvată prin peregrinările introspective pe care ți le oferă natura liberă. Mixul semnat de Layla Sakini merită ascultat cap coadă pentru o experiență multi-senzorială.

12 piese 

În accepțiunea orientală a termenului, în special în filosofia Zen, ca ramură a Taoismului, termenul de meditație desemnează o stare a mentalului în care acesta este golit de absolut orice conținut, așa numita minte liniștită sau tăcută. Încearcă acest playlist în natură.

Meditație șamanică 

Prin practica meditației poți accesa subconștientul și poți ajunge la o înțelegere mai adâncă a sinelui, a rădăcinilor gândurilor cu care operează mintea conștientă. Iar dacă vrei doar să-ți cureți gândurile și să le dai frâu liber cât timp umbli liber printre copaci, acest mix e ce ai nevoie.

Grand River pentru mașina de fum

Excelenta serie de mixuri de la Smoke Machine are întotdeauna câte un motiv serios pentru care merită să revii la ei ori de câte ori ai ocazia. Unul din cele mai recente episoade îi aparține compozitoarei olandeze/italiene Aimée Portioli aka Grand River, de la casa de discuri Spazio Disponible a lui Donatto Dozzy.

Boluri tibetane

Sunetele și muzica produsă de bolurile tibetane sunt un prim punct de plecare excelent către orice destinație. Dacă nu ți-ai cumpărat deja măcar un bol, acum e momentul să o faci.

Throat singing din Tibet

Închide ochii, relaxează-te, eliberează-ți mintea de orice beat ar putea să o țină pe loc și plonjează în fascinantul univers al cântecelor călugărilor tibetani.