Electronic Beats Romania
News

Ascultă albumul de debut al lui Mischa Blanos: Indoors

Mischa Blanos

Pianistul român Mischa Blanos și-a lansat recent albumul de debut la casa de discuri pariziană InFiné.

„Indoors” conține șapte piese noi și a fost lansat pe 20 septembrie la casa de discuri InFiné din Paris.

Parte din noul val de muzicieni neoclasici, Mischa Blanos a adus un suflu nou muzicii contemporane, transformând fizic pianul și integrându-l perfect într-un setup din care nu lipsesc drum machine-ul, electronics și un computer.

Pe lângă reprezentațiile solo, expresia artistică a lui Mischa Blanos completează perfect avangardismul electronic imaginat de Cristi Cons și Vlad Caia, în forma Amorf, proiect muzical live creat în urmă cu câțiva ani. Amorf a scos la Understand Records, Amphia sau Suschitech și a avut reprezentații live la Fabric London, Rex Club Paris sau The Block Tel Aviv.

Ascultă albumul „Indoors” mai jos, via bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Labelul InFiné a fost fondat de Agoria, Alexandre Cazac și Yannick Matray în 2006, iar de la înființare până în prezent, au lansat aici artiști precum Matthias Kaden, The Hacker, Oxia, Cubenx, Aufgang, Downliners Sekt, Murcof, Bonobo, Agoria, Apparat, Rone, Francesco Tristano, Clara Moto, Bruce Brubaker și mulți alții.

„Am fost coleg cu Cristi la Conservator, iar într-una din vizitele mele în București, el și Vlad mi-au propus să ne întâlnim și să încercăm ceva”, povestește Mischa în cadrul unui interviu pentru TEB Romania. „Ei bine, ne-am întâlnit toți trei în studio, și nu numai că a existat chimie din belșug, dar chiar în acele două seri a ieșit mare parte din primul nostru album, Blending Light. A urmat munca la album apoi, dar structura, temele, armoniile s-au întâmplat în acele două nopți lungi. Iar după o experiență ca asta, știi clar că va ieși ceva foarte bun în viitor.”

Tracklist:

01. Chatting In 21st Century
02. Two Sugar Cubes
03. Forebondings
04. Pillow Talk
05. Hammock On The Roof
06. Am Wired
07. Habits

Loading...