Electronic Beats Romania
Music

Compilație VA cu scop caritabil: ElectRO - Generations

ElectRO Generations

Labelul românesc Melusine Records a lansat recent o compilație VA cu diferiți artiști români.

ElectRO – Generations conține 18 piese și a fost compilată de Septimiu Moldovan, autorul cărții Enciclopedia muzicii electronice românești, despre care am mai povestit și aici.

„În urmă cu cinci ani exista un proiect – o compilație muzicală, un soi de enciclopedie audio cu reprezentanți din generații diferite, toți împreună pe un CD. Acum aceștia s-au reunit cu un scop nobil, au resuscitat această compilație cu piese noi, s-au alăturat și alți artiști și au făcut posibilă lansarea ei”, spune inițiatorul proiectului. Mai mult, acesta adaugă că „după atâția ani, artiștii au răspuns foarte promt apelului, ba chiar mai mult, au trimis în timp record compoziții noi, astfel încât să bucure urechile ascultătorilor de cel mai proaspăt sound, metamorfozând și aducând compilația la nivelul prezentului.”

De-a lungul a 18 piese, compilația jonglează cu muzică electronică de dans, de la techno hipnotic și percusiv, la progressive house melodic, de la psybient la chill out, ambient și downtempo. Se remarcă artiști contribuitori precum Saranankara, E-Mantra, Horace Dan D, Robbie Jay, Vlaicu Golcea, Blanoz, Atma, The Ghost of 313 și mulți alții.

Ascultă și cumpără compilația de mai jos, via Bandcamp.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Scopul este unul caritabil, urmând ca suma strânsă din comercializarea compilației să fie donată către Asociaţia pentru ATI-Mureş Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, în lupta anti-Covid, pentru achiziția de materiale și aparatură.

Loading...