Electronic Beats Romania
News

Afriqua lansează un disc la labelul Metereze al lui Raresh

Afriqua la Metereze

Adam Longman Parker aka Afriqua lansează un disc la casa de discuri Metereze.

Artistul din Virginia, stabilit în Berlin și camuflat în pseudonimul Afriqua este un explorator sonic în adevăratul sens al cuvântului; release-urile sale au ajuns în catalogul unor labeluri precum Dream DiaryCure Music, R&S Records sau Nilla.

Noul său disc va apărea la casa de discuri Metereze a lui Raresh. Conține patru piese de dans, iar fragmente audio găsești mai jos. Discul va apărea în luna aprilie și poate fi comandat de pe playedby.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud's privacy policy.
Learn more

Load content

Anul trecut, Afriqua și-a lansat albumul de debut, despre care poți afla mai multe de aici.

„Muzica este un limbaj cu mai multe dialecte. Desigur, ai nevoie de timp ca să înveți un dialect nou, dar vocabularul și gramatica din spate sunt cam aceleași. Odată ce ai înțeles aceste lucruri, trebuie doar să găsești calea prin care să aduci valoare în fiecare călătorie muzicală”, spunea Afriqua într-un scurt interviu pe care i l-am luat acum doi ani.

De-a lungul celor șapte ani de activitate, Metereze a lansat 14 discuri semnate de artiști români, între care Dubtil, Melodie, Sublee, Barac, Vincentiulian, Limpid (jumătate din Alsi), dar și John Dimas și Ion Ludwig.

Loading...