Electronic Beats Romania
News

Trupa Underworld lansează un nou album, Drift Songs

Underworld

Legendara trupă britanică Underworld au anunțat recent lansarea unui nou album.

Trupa Underworld, formată din DJii și producătorii de muzică electronică Rick Smith și Karl Hyde, sunt recunoscuți mondial pentru sound-ul energic care a influențat cultura muzicală a mai multor generații.

Albumul marchează concluzia ambițioasei serii DRIFT, un experiment în curs de desfășurare, în care se publică materiale noi în fiecare săptămână timp de un an. Astfel, timp de 52 de săptămâni, Rick Smith și Karl Hyde au publicat câte o piesă nou.

Noul single Soniamode (Aditya Game Version) este lansat la finalul lunii mai, o versiune extinsă și refinisată a unei piese originale lansate ca parte a DRIFT Volume 2.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

„Drift Songs”, primul album al lui Underworld din 2016 și va fi lansat pe 19 octombrie. Acesta include muzica, videoclipurile și textele lansate pe parcursul întregului DRIFT de 52 de săptămâni.

Grupul a anunțat, de asemenea, mai multe apariții live în acest an, pe 22 noiembrie în Antwerp (la Lotto Arena), pe 23 noiembrie în Amsterdam (la Ziggo Dome) și pe 7 decembrie în Londra (la Wembley Arena).

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...