Electronic Beats Romania
News

Modeselektor - ascultă integral noul album Who Else

Modeselektor album Who Else

Modeselektor au lansat recent un nou album intitulat Who Else, ce poate fi ascultat integral mai jos.

Modeselektor reprezintă duo-ul format din artiștii germani Gernot Bronsert și Sebastian Szary. Cei doi au creionat idei legate de acest album de aproximativ doi ani, iar producția efectivă a durat aproximativ o lună.

LP-ul vine cu 8 piese noi și reprezintă sound-ul actual și ambivalent al Berlinului, oraș în care locuiesc cei doi producători.

Who Else a fost lansat la propria casă de discuri a celor de la Modeselektor, și anume Monkeytown Records. Pe lângă câteva producții techno, albumul vine și o serie de colaborări cu artiști ca Flohio, Tommy Cash și OVS.

Noul album vine după o pauză de 8 ani de la precedentul LP (lansat tot la Monkeytown). Între timp însă, duo-ul german a rămas activ din punct de vedere al release-urilor, lansând în mod constant discuri, fie solo, fie în colaborare cu alți artiști cu care au împărțit și piese pe acest LP.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Modeselektor sunt de mai bine de 20 de ani în peisajul muzicii electronice, cu trei albume lansate, un label propriu, un număr imens de live acturi și DJ seturi avute de-a lungul timpului în cele mai depărtate colțuri ale lumii.

Loading...