Thom Yorke lansează un disc cu piese noi din soundtrackul Suspiria | Electronic Beats Romania
Feed/Culture

Thom Yorke lansează un disc cu piese noi din soundtrackul Suspiria

Thom Yorke

Celebrul muzician al trupei Radiohead lansează în luna februarie 2019 un nou disc ce include piese care nu au intrat pe soundtrackul Suspiria.

Se știe deja că Thom Yorke de la Radiohead este un muzician prolific. Anul trecut, artistul britanic a realizat coloana sonoră a filmului Suspiria, regizat de către Luca Guadagnino. Soundtrack-ul filmului include 25 de piese originale.

Pe lângă pachetul consistent al soundtrack-ului, Thom Yorke a decis să lanseze în luna februarie 2019 la The Vinyl Factory și XL Recordings un nou disc ce include 7 piese care nu au mai intrat pe soundtrack-ul filmului.

Noul material al lui Yorke va apărea în format exclusiv dublu-vinyl în 1500 de exemplare. Dacă vrei să fii sigur că prinzi și tu o copie, înregistrează-te cât mai repede pe x-l-r.co/suspiria.

Îți poți face o idee de cum va suna noul material din piesa „Suspirium”, disponibilă mai jos:

Thom Yorke – Suspiria: Limited Edition Unreleased Material

Seven previously unheard pieces from the Suspiria sessions will be available on a 1500 limited edition 12" vinyl EP from 22nd February. UPDATE: Presales are now sold out but there will be a limited quantity available in select independent record stores internationally.

Gepostet von Radiohead am Donnerstag, 10. Januar 2019