Electronic Beats Romania
News

Shackleton revine cu un album nou sub proiectul Tunes Of Negation

Sam Shackleton Tunes of Negation

Artistul britanic Sam Shackleton lansează un nou proiect de ambient, psychedelic și muzică experimentală, Tunes Of Negation.

Sub acest pseudonim, Shackleton va lansa albumul intitulat „Reach The Endless Sea”, la casa de discuri Cosmo Rhythmatic a lui Nino Pedone aka Shapednoise.

Sub proiectul Tunes Of Negation, Sam Shackleton a colaborat cu clăparul japonez Takumi Motokawa și cu Raphael Meinhart la silofon. Pe albumul „Reach The Endless Sea” contribuie, de asemenea, Heather Leigh cu vocea de pe primele două piese.

Albumul conține cinci piese va fi lansat pe 17 octombrie prin intermediul Cosmo Rhythmatic. Comunicatul de presă spune că albumul este „o meditație asupra infinitului vieții și a spiritului și asupra limitelor percepției în abordarea lui”.

Ascultă piesa „Nowhere Ending Sky” mai jos:

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

În septembrie 2018, Shackleton a lansat un EP numit Furnace Of Guts la propria sa casă de discuri, Woe To The Septic Heart.

Cel mai recent disc lansat de Cosmo Rhythmatic este albumul de la Kind Midas Sound (Kevin Martin și Roger Robinson), de la începutul acestui an, pe care îl poți asculta aici.

Tracklist:

  1. The World Is A Stage / Reach The Endless Sea
  2. Tundra Erotic
  3. Nowhere Ending Sky
  4. Rückschlag / Rising, Then Resonant
  5. The Time Has Come
Loading...