Electronic Beats Romania
News

Alessandro Cortini revine cu un nou album la Mute Records

Alessandro Cortini

Artistul italian Alessandro Cortini revine în centrul atenției cu un nou album ce urmează a fi lansat în luna septembrie la casa de discuri Mute Records.

Noul material se numește „Amore Amaro” și conține opt piese. LP-ul lansat la casa de discuri a lui Daniel Miller continuă albumul Avanti lansat de Cortini în 2017 și începe direct din acel punct. În acest sens, noul album reflectă „dragostea lui Cortini pentru melodie, combinată cu rigoarea practicii experimentale.”

Alessandro Cortini invită audiența într-o călătorie prin timp, spațiu și memorie, utilizând un ansamblu de sintetizatoare preparate în mod abil și saturate cu artefacte sonice specifice sound-ului artistului italian.

În afara albumelor solo și a colaborărilor cu trupa Nine Inch Nails, Alessandro Cortini a colaborat cu Merzbow și Lawrence English. De asemenea, a lansat mai multe albume și sub pseudonimul Sonoio.

Cortini a adus proiectul său audio-video Avanti și în România, în cadrul festivalului Automata, ce a debutat în toamna anului 2018 în clubul Control din București.

Ascultă piesa „Amore Amaro” mai jos:

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Tracklist:

  1. Amore Amaro
  2. Let Go
  3. Amaro Amore
  4. Batticuore
  5. Momenti
  6. La Storia
  7. Sabbia
  8. Dormi
Loading...