Robert Hood scoate un nou disc împreună cu fiica sa, Lyric | Electronic Beats Romania
Feed/News

Robert Hood scoate un nou disc împreună cu fiica sa, Lyric

Robert Hood Lyric

Zicala „așchia nu sare departe de trunchi” se potrivește de minune în cazul veteranului din Detroit, Robert Hood.

Artistul american Robert Hood a început să colaboreze cu fiica lui Lyric în urmă cu câțiva ani, când au lansat împreună un nou album sub pseudonimul Floorplan.

LP-ul Victorious a fost lansat în vara anului 2016 la M-Plant, iar trei ani mai târziu, familia Hood revine cu un nou material Floorplan.

So Glad / I Feel Him Moving va fi lansat tot la M-Plant la finalul lunii mai. Până atunci, poți revizita legendarul album din 1994, Internal Empire, care a fost recent re-lansat la casa de discuri Tresor.

Robert Hood nu este singurul artist care și-a contaminat fiica cu „microbul” electronic. Așa cum povestește în cadrul unui interviu pentru colegii noștri din Germania, și alți artiști își pregătesc copiii pentru a deveni DJi și/sau producători. Între aceștia se numără și Juan Atkins, Kevin Saunderson sau Lou de la Scan 7.

„Fiica mea, Lyric, a fost expusă muzicii electronice chiar înainte să se nască. Îmi aduc aminte de un gig în Londra; soția mea, care era pe atunci însărcinată cu Lyric, era cu mine în acest depozit uriaș în care muzica se auzea foarte tare iar basul se simțea în toată încăperea. Cu siguranță că a simțit și Lyric asta.” Lyric are acum 22 de ani.

Dacă vrei să ieși puțin din zona techno/house, mai jos poți dansa pe un mix hip – hop făcut de Robert Hood recent pentru Weather Festival din Paris.