Electronic Beats Romania
News

Alex Smoke revine cu un nou proiect muzical - Wraetlic

Alex Smoke

Mai ții minte albumele Incommunicado sau Paradolia ale lui Alex Smoke? Artistul scoțian revine cu un nou proiect muzical, Wraetlic.

Alexander David Menzies aka Alex Smoke lansează în luna aprilie la Huntley + Palmers un nou album sub pseudonimul Wraetlic.

Deși a fost în prima linie a exploziei și emancipării minimal techno-ului în 2005, Alex Smoke a operat întotdeauna după propriile metode și a avut un sound distinct, jonglând cu influențe venite de la colegi de breaslă aparent diferiți în abordarea muzicală, de la Villalobos la Rhythm & Sound sau de la Carl Craig la Actress.

Ad Absurdum LP va fi lansat oficial la începutul lunii aprilie, dar dacă ești curios să afli cum sună albumul, mai jos găsești o mostră: piesa „Song For Change”.

By loading the content from Bandcamp, you agree to Bandcamp's privacy policy.
Learn more

Load content

Alex Smoke a rămas în continuare activ și a continuat să facă muzică electronică de dans lansată la Soma Quality Recordings a scoțienilor de la Slam, iar ulterior la R&S Records din Belgia.

Ultimii ani l-au surprins pe artist în diverse proiecte colaborative alături de diferiți alți producători, între care Maarten Vos, Solab și Slam.

În 2017, Alex Smoke a fost și în România, participând ca artist în cadrul festivalului Amural din Brașov.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Loading...