Electronic Beats Romania
News

Ricardo Villalobos lansează două EP-uri în toamnă

Ricardo Villalobos

Ricardo Villalobos se întoarce în forță cu două discuri noi ce vor fi lansate în toamnă.

Cele două discuri vor fi lansate la casa de discuri Rawax din Frankfurt. AsloHop conține două piese lungi, câte una pe fiecare față a discului, care va fi lansat pe vinil pe 9 septembrie. Acesta va fi urmat pe 13 octombrie de un alt EP intitulat Matsuhop.

Tot în octombrie, Rawax va lansa digital o înregistrare live de o oră a unei piese numită „Matsu”.

Ascultă mai jos fragmente audio de pe discul AsloHop.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Acesta nu este primul release al lui Villalobos pentru grupul german de label-uri DBH, ce includ platformele Rawax, Chiwax, Dubwax și altele. Astfel, în 2015, Villalobos a contribuit cu o piesă la discul Rawax Aira Series Vol 1.

Villalobos s-a născut în Chile, de unde a emigrat în copilărie împreună cu familia, pentru a evita regimul dictatorial al generalului Augusto José Ramón Pinochet Ugarte. La 10 ani a studiat percuție (conga și bongo), iar ulterior a descoperit muzica celor de la Depeche Mode, trupă care l-a influențat în viitoarele sale experimente făcute cu muzica electronică.

A lansat zeci de albume, EP-uri și remixuri la case de discuri prestigioase pentru scena minimal/microhouse, între care Perlon, Playhouse, propriul label Sei Es Drum, Frisbee Tracks și altele. Astfel, deși zeci de producători și DJi au încercat să-l copieze de-a lungul timpului, într-un fel sau altul, nimeni nu prea a reușit. Villalobos a reușit să-și păstreze un sound unic și distinct, ce a devenit în timp propria lui semnătură.

Loading...