Electronic Beats Romania
Tech

Programul de mentorat Pitch Control revine cu a doua ediție

Alexis Cabrera

A doua ediție Pitch Control din acest an va avea loc între 14 și 19 septembrie la Atra Doftana.

Programul va aduna din nou zece tineri cu potențial, în cadrul unui training intens de producție muzicală, DJing, management și comunicare.

Prezentat de DJSuperStore, programul de mentorat Pitch Control este construit pe trei piloni principali: mixing, music production și business. Acest program unic de mentorat își propune ca la cea de-a doua editie să îi ajute pe participanți să înțeleagă mai bine industria în care activează, să aiba o viziune mai clară asupra posibilităților de avansare în carieră și să-i învețe să-și cunoască audiența.

Gazda Pitch Control II – Bring your passion on stage va fi DJ-ul și producătorul argentinian, Alexis Cabrera (foto), totodată fondatorul Fun Records.

Al doilea speaker internațional, David de Valera este managerul unor artiști ca Matador și La Fleur, precum și fondatorul agenției Circulate care s-a ocupat de strategia globală de marketing pentru albumul aniversar Faithless, precum și de campanii de promovare pentru artiști ca Seth Troxler si Black Coffee.

Clare Dickins este cea care va completa programul cu o experiență de peste 15 ani în lucrul cu artiști ca ANNA, James Zabiela, La Fleur, Marcel Fengler și Matthias Meyer. Matthias Parmentier, Booking Agent în cadrul The Bullitt Agency și reprezentant al unor artiști ca Audiofly, Carlo Lio, Kenny Dope și Art Department, se va alătura ediției cu un panel dedicat relației dintre artiști și agenți sau manageri.

Cei patru mentori internaționali vor susține sesiuni individuale cu participanții pentru a optimiza informațiile în funcție de stilul fiecăruia. În afara sesiunilor, cei 10 participanți vor avea echipamente de mixat în fiecare cameră, iar în cadrul locației va fi amenajat un studio profesional de producție muzicală, unde participanții vor putea lucra împreună cu host-ul la proiectele lor.

Loading...