Electronic Beats Romania
News

Pinch revine cu un nou album solo după 13 ani

Pinch - Reality Tunnels

Pinch revine în forță cu un nou album solo, după o pauză de 13 ani.

Reality Tunnel” va fi lansat oficial pe 26 iunie la casa de discuri Tectonic Recordings (label-ul lui Pinch). Poate fi comandat în avans de pe Bandcamp.

Albumul prezintă ideea unui „tunel al realității”, concept care a fost inițial introdus de Robert Anton Wilson în cartea sa din 1983 „Prometheus Rising”. Se referă la o idee despre modul în care fiecare ne creăm propria noastră perspectivă – filtrul subiectiv pe care fiecare îl aplicăm lumii din jurul nostru; lucrurile pe care le percepem și ceea ce conștiința noastră consideră demn de atenție.

„Credințele noastre, valorile, comportamentele pe care le creăm și, prin urmare, le putem schimba, sunt produsul tunelurilor din realitățile noastre individuale”, explică artistul britanic Pinch, pe numele adevărat Rob Ellis. „Fiecare piesă de pe album servește ca tunel al unei realități proprii și fiecare spune o parte diferită a poveștii mele muzicale.”

Albumul abundă în bass (de altfel unul din elementele proeminente de-a lungul LP-ului) dar accesează și alte zone muzicale precum techno, grime, dub, jungle, dubstep și alte stiluri mai surprinzătoare.

Iată clipul piesei „Accelerated Culture”. Atenție, clipul conține lumini intermitente.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:

01. Entangled Particles feat. Emika
02. All Man Got feat. Trim
02. Accelerated Culture
04. Returnity
05. Finding Space
06. Party’ feat. Killa P
07. Back to Beyond
08. Change Is A Must feat. Inezi
09. Non-Terrestrial Forms
10. The Last One’ feat. Nive Nielson & The Deer Children

Loading...