Electronic Beats Romania
Music

Descarcă gratuit un pachet de sample-uri de la Legowelt

Legowelt

Artistul olandez Danny Wolfers aka Legowelt a pus la download gratuit un sample pack pentru Oberheim Matrix 1000.

Pachetul de sample-uri pentru sintetizatorul analog Oberheim Matrix 1000 conține 181 de sunete și poate fi descărcat gratuit de aici.

Oberheim Matrix 1000 a fost produs între 1987 și 1994 și este considerat de către unii aventurieri sonici drept unul din cele mai subestimate sintetizatoare analog.

În timp ce Matrix-12 (o versiune cu 12 voci a Oberheim Xpander împreună cu o tastatură adăugată) se bazează pe filtrele CEM 3374 Oscillators și filtrele CEM 3372, cele două modele Matrix-6 și Matrix-1000 sunt notabile pentru implementarea DCO-urilor CEM 3396 (DCO este o abreviere de la digitally controlled oscilator), care mențin un sunet complet analog, dar sunt controlate de circuite digitale, ceea ce le face mult mai stabile.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Danny Wolfers este o forță a naturii. Artistul olandez face de peste două decenii muzică electronică în diferite forme, stiluri și pseudonime.

Discogs listează aproape 40 de pseudonime sub care Legowelt a făcut de-a lungul timpului muzică electronică de toate felurile și pentru toți melomanii; de la house la techno, ambient și experimental.

DJ-ul și producătorul olandez își descrie stilul muzical ca pe o combinație de Chicago house, ghetto technofunk și eurohorror soundtrack. A lansat o varietate impresionantă de EP-uri și LP-uri la case de discuri precum Bunker RecordsCloneCreme OrganizationCocoon Recordings (unde a scos hit-ul Disco Rout, apărut inițial pe o compilație la Ghostly International), defunctul său label Strange Life RecordsGilgaBAKKStilleben Records și multe altele.

Loading...