Descarcă gratuit un pachet de sample-uri de la Legowelt | Electronic Beats Romania
Feed/Music

Descarcă gratuit un pachet de sample-uri de la Legowelt

Legowelt

Artistul olandez Danny Wolfers aka Legowelt a pus la download gratuit un sample pack pentru Oberheim Matrix 1000.

Pachetul de sample-uri pentru sintetizatorul analog Oberheim Matrix 1000 conține 181 de sunete și poate fi descărcat gratuit de aici.

Oberheim Matrix 1000 a fost produs între 1987 și 1994 și este considerat de către unii aventurieri sonici drept unul din cele mai subestimate sintetizatoare analog.

În timp ce Matrix-12 (o versiune cu 12 voci a Oberheim Xpander împreună cu o tastatură adăugată) se bazează pe filtrele CEM 3374 Oscillators și filtrele CEM 3372, cele două modele Matrix-6 și Matrix-1000 sunt notabile pentru implementarea DCO-urilor CEM 3396 (DCO este o abreviere de la digitally controlled oscilator), care mențin un sunet complet analog, dar sunt controlate de circuite digitale, ceea ce le face mult mai stabile.

Danny Wolfers este o forță a naturii. Artistul olandez face de peste două decenii muzică electronică în diferite forme, stiluri și pseudonime.

Discogs listează aproape 40 de pseudonime sub care Legowelt a făcut de-a lungul timpului muzică electronică de toate felurile și pentru toți melomanii; de la house la techno, ambient și experimental.

DJ-ul și producătorul olandez își descrie stilul muzical ca pe o combinație de Chicago house, ghetto technofunk și eurohorror soundtrack. A lansat o varietate impresionantă de EP-uri și LP-uri la case de discuri precum Bunker RecordsCloneCreme OrganizationCocoon Recordings (unde a scos hit-ul Disco Rout, apărut inițial pe o compilație la Ghostly International), defunctul său label Strange Life RecordsGilgaBAKKStilleben Records și multe altele.