Electronic Beats Romania
News

Moby lansează al 17-lea album și donează toate profiturile obținute

Moby

Moby lansează în luna martie un nou album la casa de discuri Mute Records.

„All Visible Objects” este cel de-al 17lea album de studio de-al lui Moby. Conține 11 piese noi, parte din ele reprezentând colaborări cu artiști ca Apollo Jane, Mindy Jones, Linton Kwesi Johnson și DH Pelligro & Boogie.

Richard Melville Hall aka Moby va dona toate profiturile obținute în urma vânzării albumului pentru cauze caritabile, fiecare piesă individuală corespunzând unei cauze diferite.

Printre cele incluse se numără Brighter Green, un rezervor de acțiuni de politici publice care lucrează pentru a sensibiliza și a încuraja acțiunile politice cu privire la problemele care se referă la mediu, animale și durabilitate; Mercy For Animals, care combate exploatarea animalelor; Uniunea Americană pentru Libertăți Civile, fondată în 1920 cu scopul de a apăra și păstra drepturilor și libertăților individuale.

Printre alți beneficiari se numără Extinction Rebellion, Rainforest Action Network, The Physicians Committee, Good Food Institute și Indivisible Project. 

În ultimii 10 ani, Moby a donat profiturile obținute din cea mai mare parte a activității sale organizațiilor care se ocupă de protecția animalelor și drepturile omului.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Tracklist:

01. Morningside feat. Apollo Jane
02. My Only Love feat. Mindy Jones (Roxy Music cover)
03. Refuge feat. Linton Kwesi Johnson
04. One Last Time feat. Apollo Jane
05. Power is Taken feat. DH Pelligro & Boogie
06. Rise Up in Love feat. Apollo Jane
07. Forever
08. Too Much Change feat. Apollo Jane
09. Separation
10. Tecie
11. All Visible Objects

*credite foto: Jonathan Nesvadba

Loading...