Electronic Beats Romania
Culture

Moby scoate o nouă carte: Then It Fell Apart

moby

Atunci când nu este ocupat cu produs și interpretat muzică electronică, DJ-ul și producătorul american Moby scrie (și) cărți.

Cea mai recentă carte de-a sa, intitulată ‘Then It Fell Apart’, va fi lansată în primăvara anului viitor și continuă autobiografia precedentă intitulată Porcelain și lansată în 2016.

Noua carte este descrisă de către scriitorul și comedianul american Stephen Colbert drept “o călătorie prin lumea întunecată a celebrității și a demonilor care ies la iveală”. Moby include povestiri amuzante despre personalități politice precum Trump, Putin și “alți degenerați”.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

În vara anului 1999, Richard Melville Hall aka Moby a lansat albumul PLAY, material care a schimbat în mod radical cursul industriei muzicii electronice. Albumul s-a vândul în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. La fel ca majoritatea albumelor definitorii pentru anumite generații, PLAY a fost omniprezent în chart-urile internaționale și i-a conferit (aproape peste noapte) lui Moby statutul de superstar.

De la fost punkist, Moby a ajuns dintr-o dată amic cu staruri precum David Bowie și Lou Reed, Christina Ricci și Madonna. De la Ecstasy la micul dejun (în cele mai multe din zile), la sticle de vodcă (în fiecare zi) și întâlniri cu super-modele (rareori), Moby își amintește de această “dietă care nu a putut dura.” Toate acestea, plus multe altele, în cartea ‘Then It Fell Apart’, disponibilă pe amazon.

Richard Melville Hall s-a născut pe 11 septembrie 1965 și a devenit cunoscut de-a lungul timpului pentru contribuția radicală adusă muzicii electronice la nivel mondial. Moby este totodată un vegan declarat și un susținător activ al drepturilor animalelor. A vândut peste 20 de milioane de albume la nivel mondial, iar AllMusic îl consideră “una dintre cele mai importante figuri ale muzicii de dans de la începutul anilor 1990, aducând muzica în atenția unor audiențe mainstream atât din Marea Britanie, cât și din Statele Unite ale Americii”.

Citește mai mult: Remixuri care integrează muzica alternativă a anilor ’70-’80

Loading...