Electronic Beats Romania
News

Ascultă un mix de la Bambounou cu păsări din Australia

Mix păsări Bambounou

DJ-ul francez Bambounou a făcut recent un mixtape cu înregistrări de teren ce conțin sunete scoase de diferite păsări cântătoare din Australia.

„Trăim vremuri ciudate. Fără ca oamenii să se adune și să comunice prin muzică, statutul de DJ devine instantaneu lipsit de sens”, spune artistul francez.

„Cu o cantitate prea mare de informații, e destul de ușor să te pierzi într-un consum nesfârșit de conținut. Desigur, și eu fac parte și din acest joc de social media și m-am gândit un pic la ce vreau să prezint în aceste momente dezordonate. Așa că am decis să compun un mixtape cu sunete de păsări care cântă pentru a ajuta la relaxare.”

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Înregistrarea a fost făcută de Bambounou în luna mai 2018, la grădina botanică din Melbourne, Australia.

„Fluturii își pot trăi viața fără a fi loviți de o mașină, plantele reiau ceea ce este al lor și păsările zboară și defilează în fața noastră. Sper ca tu, ca și mine, să te bucuri de cântăreții originali ai acestei lumi”, mai spune artistul.

Pe numele adevărat Jéremy Guindo-Zegiestowski, Bambounou este activ din 2010 pe scena techno internațională, ca DJ și producător de muzică electronică de dans. A lansat de-a lungul timpului la 50Weapons (labelul celor de la Modeselektor), Lavibe, Disk, Whities și altele.

Loading...