Electronic Beats Romania
Music

Ascultă timp de 8 ore ploaia și tunetele dintr-o pădure olandeză

Sunetele ploii

Dacă ești stresat, nu poți dormi sau pur și simplu ai nevoie de un masaj neuronal, dă scroll mai jos.

Închide ochii, relaxează-te și imaginează-ți că ești într-o pădure străveche din Olanda.

Lasă-ți grijile la intrare, pentru că playlistul de mai jos te bagă într-o stare meditativă în care timp de opt ore poți asculta sunetul ploii și al tunetelor.

Înregistrările au fost făcute pe 27 mai 2018 în pădurea Zorgvliet situată între Haga și Scheveningen de către Legowelt, un pasionat al sunetelor naturii. Sesiunea a apărut la propriul său label Nightwind Records.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Așadar, dacă ai probleme cu somnul, vrei să te concentrezi mai bine, vrei să scapi de stres sau să-ți tratezi tinitus-ul, te gândești să-ți transformi casa într-o pădure sau pur și simplu vrei să intri într-o stare profundă de meditație și relaxare, acest playlist e tot ce ai nevoie.

„Am făcut aceste înregistrări ca pe un fel de experiment psiho-acustic – inspirat de Irving Solomon ‘Irv’ Teibel”, spune Danny Wolfers aka Legowelt.

„Înregistrez adesea ploaia, sunetul pădurii sau al mării pentru a le folosi ca să adorm, mai ales când sunt în timpul turneelor. Am vrut să fac un fel de program de somn, în care înregistrările pe teren trec prin diferite faze în sincronizare cu ciclul somnului ultradimensional (diferitele etape ale ciclului somnului).”

Loading...