Mihai Pol a lansat două discuri noi | Electronic Beats Romania
Feed/News

Mihai Pol a lansat două discuri noi

Mihai Pol

În plin elan creativ, DJ-ul și producătorul român Mihai Pol a lansat la începutul lunii martie două discuri noi, de dans.

Odată cu sosirea primăverii și dezmorțirea naturii, încep să apară pe lângă flori și o serie de discuri noi, perfecte pentru dansat singur acasă, în club sau în fața blocului.

Luna martie a început foarte bine pentru Mihai Pol, care tocmai a lansat două discuri noi. May I Have This Dance EP a apărut la Kapture, o nouă casă de discuri românească inițiată de Los Bastoneros (András Schmidt, Emmanuel Deaconu și Emanuel Cristea).

Celălalt disc de-al lui Mihai Pol constituie primul material al unei noi subdivizii a label-ului Aline Brooklyn, și anume Original Series.

EP-ul de față conține patru piese, din care un remix semnat de către Cristi Cons, membru al proiectului SIT și co-fondator al labelul-ului Amphia, alături de Vlad Caia.

Dacă nu ești familiarizat cu sound-ul lui Mihai Pol, poți să-ți faci o idee din mixul de mai jos, înregistrat anul trecut pentru seria de podcast-uri de la Playedby.