Electronic Beats Romania
News

Martyn revine în centrul atenției cu un disc drum n bass

Martyn

Pentru cine se întreba ce se mai întâmplă cu muzica drum n bass zilele astea, Martyn vine cu un răspuns concludent.

Artistul olandez ce s-a afirmat cu mulți ani în urmă printr-un sound original, ce reflectă o combinația inedită între dubstep, techno și house, revine în centrul atenției cu un nou disc drum n bass.

„Odds Against Us” conține trei piese noi, dinamice și perfecte pentru ringul de dans, ce urmează a fi lansat pe 26 iulie la casa de discuri Ostgut Ton din Berlin. Noul material este inspirat din dnb-ul de odinioară și este realizat ca un tribut adus unuia din cele mai vechi stiluri de muzică electronică.

EP-ul de față vine în continuarea albumului „Voids” apărut în 2018 tot la Ostgut Ton, în care Martyn se întoarce la rădăcinile sale profunde, percusive, concentrate „în jurul unei experiențe apropiate de moarte”.

De-a lungul carierei sale, discografia lui Martyn include piese apărute la case de discuri precum Brainfeeder, Ninja Tune și 3024, printre altele.

„În timp ce Odds Against Us îl găsește pe Martyn revizuindu-și începuturile muzicale, sunetul și emoția apar din nou dintr-o perspectivă holistică asupra ritmului și muzicii de dans”, explică labelul Ostgut Ton.

Ascultă fragmente de pe noul disc mai jos:

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

*credite foto: Yacoub Chakarji

Loading...