Electronic Beats Romania
News

Ascultă noul album experimental de la Ion Ludwig și Twan Sallaerts

Ion Ludwig

Artistul olandez Ion Ludwig lansează în octombrie un nou album cu muzică ambient/experimentală/downtempo.

Intitulat „Entre-Acte”, noul album al lui Ludwig a fost produs împreună cu multi-instrumentistul Twan Sallaerts.

Noul material a fost lansat la casa de discuri germană Meander. Respectiva platformă a fost înființată în 2007, iar în cei peste 12 ani de activitate a lansat muzică din partea unor artiști precum DeWalta, Pikaya, Alejandro MossoImugem Orihasam, Cristi ConsGuillaume & The Coutu Dumonts, Barac, Sublee, Alci, The MoleChristopher Ledger și alții.

Albumul conține 6 piese de factură experimentală, downtempo, leftfield și ambient, cu scopul de a crea un univers sonor cinematic. Ascultă albumul în întregime, mai jos.

By loading the content from Soundcloud, you agree to Soundcloud’s privacy policy.
Learn more

Load content

Ludwig și Sallaerts nu sunt la prima colaborare muzicală. În 2017, cei doi au scos un disc la Unanim Records, labelul lui Herodot.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Relația lui Ludwig cu scena Rominimal datează de mai mulți ani, artistul fiind invitat în mod constant fie cu un DJ set, fie cu un live act, atât în București, cât și în Iași, Cluj Napoca sau Mamaia. În luna august, Ludwig a scos un nou disc, „A Better Future To Long EP” la Metereze, casa de discuri a lui Raresh. EP-ul e disponibil în shop-ul Playedby.

La începutul acestui an, Ion Ludwig a mixat în București, în cadrul unui eveniment Boiler Room. Vezi mai jos cum a ieșit.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...