Electronic Beats Romania
Music

Helado Negro lansează un nou album la RVNG Intl

helado negro

Născut în Miami și crescut în New York, artistul Roberto Carlos Lange aka Helado Negro lansează în primăvara anului viitor un nou album la casa de discuri RVNG Intl.

Acesta este cel de-al 6lea album din cariera artistului american și al doilea lansat la labelul RVNG. This Is How You Smile este un album care pendulează liber între claritate și obscuritate și geografii trecute și prezente.

Materialul meditează asupra iubirii lente și eterne a familiei și invită ascultătorii la o plimbare prin culorile schimbătoare ale dimineții și ale serii, scriind, înregistrând sau auzind un prieten.

Pentru Roberto Carlos Lange, acest album este o întoarcere la perioada adolescenței sale; este un album complex și foarte personal din propria sa carieră de până acum.

Helado Negro încorporează în muzica sa, într-un mod foarte personal, elemente de pop, hip-hop și muzică electronică. A debutat în 2009 la casa de discuri Asthmatic Kitty Records, unde și-a lansat următoarele 5 albume. În 2018 a lansat Island Universe Story – Four la label-ul american RVNG Intl.

Muzica lui Helado Negro este adesea melancolică și evocă părți vulnerabile pe care artistul american le dezvăluie pe parcursul diferitelor experimente muzicale care se strecoară prin ungherele ascultătorului.

Vezi un videoclip la piesa „Please Won’t Please”, primul extras pe single de pe viitorul LP.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Loading...