Electronic Beats Romania
News

Anthony Naples lansează un nou album

Anthony Naples

DJ-ul și producătorul american Anthony Naples revine cu cel de-al doilea album din cariera sa muzicală.

Take Me With You este continuarea albumului Body Pill apărut în 2015 la casa de discuri Text Records a lui Four Tet. Albumul lui Naples a apărut recent la label-ul Good Morning Tapes, o platformă respectabilă care lansează muzică exclusiv pe casetă. Cei care vor să aibă acest album în format vinil, sunt nevoiți să aștepte până în ianuarie 2019, când va avea loc lansarea oficială pe disc 12”.

Acest album a fost inițial conceput ca un mixtape pe care Naples l-a făcut pentru prietenii lui, inspirat din diminețile prelungite de after hours. Ideea mixtape-ului a evoluat între timp și s-a materializat într-un album cald, extrem de personal și diferit față de ce a făcut new yorkezul până acum.

De la ambient house la trip-hop și psychedelic pop, Anthony Naples a reușit să creeze un material sublim și foarte consistent, care aduce un strop de culoare și diversitate scenei muzicale electronice internaționale.

Realizat în decursul a peste un an, albumul a fost inspirat dintr-o serie de artiști și trupe definitorii de-a lungul timpului pentru Anthony Naples: discul Space al celor de la Space, grupul The Theater Of Eternal Music fondat de La Monte Young, albumul Person Pitch al lui Panda Bear, albumul Let The Blind Lead… al Atlas Sound, Arthur Russell și al său LP World Of Echo, Buchla Concerts: 1975 al legendarei compozitoare Suzanne Ciani, The Microphones The Glow Pt. II & Mount Eerie, un mixtape de krautrock de la DJ Ivan Berko și, mai ales, lucrările lui Holger Czukay, muzician emblematic al fostului grup Can.

Albumul lui Naples evocă ascultătorului un sentiment transcedental, invitând la evadare din contidian, la contemplare a sinelui și, mai ales, la o reflecție a stărilor covârșitoare prin care cineva trece atunci când se îndepărtează de cei dragi.

Ascultă o piesă de pe noul album mai jos:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video

Citește mai mult: Francis Harris lansează albumul perfect pentru o zi stresantă

Loading...